Algemene informatie

Dagprijzen per overnachting.

Op aanvraag

Openingstijden.

Om zo flexibel mogelijk met u mee te kunnen denken is het brengen en halen van uw hond in overleg op elk redelijk tijdstip mogelijk, met uitzondering van zon- en feestdagen.
Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 06 202 465 28

 

Conflict tussen dieren tijdens verblijf.

Wij laten de dieren soms uit in groepen tenzij de honden hier niet sociaal genoeg voor zijn of dit niet gewend zijn. Wanneer er onderling toch een conflict ontstaat, grijpen wij natuurlijk direct in. Indien tengevolge hiervan de dierenarts wordt ingeschakeld worden de hierbij gemaakte kosten in overleg met Victorystaffs geclaimd bij de eigenaar van het dier die het letstel heeft toegebracht. Wanneer dit niet duidelijk is en het een tweezijdig conflict betreft worden de kosten evenredig verdeeld over beide diereigenaren.

(U kunt zich hiervoor verzekeren middels een WA verzekering)

Verantwoordelijkheid.

De gehele verantwoordelijkheid voor de dieren blijft ten alle tijden voor de eigenaar van het dier. Ons advies zou zijn om uw huisdier op te nemen in uw WA verzekering.

Dagindeling van uw hond(en).

Alle honden worden drie keer per dag alleen of in een groepje in de uitloopren gelaten. We kijken de kennels na en maken deze in orde indien nodig. Na ongeveer 30 minuten komen de honden weer naar binnen. Hierna worden alle waterbakken verversd of gevuld en de honden worden geobserveerd om in te schatten of zij het naar hun zin hebben en of zij fit en gezond zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen wij passende maatregelen en zullen een dierenarts raadplegen. De uitloopren wordt na elke uitlaatronde schoongemaakt en opgeruimd.

Persoonlijke bezittingen.

Als u besluit om eigen manden, dekens of kleedjes voor uw hond mee te brengen ligt de verantwoordelijkheid hiervan bij uzelf. Wij kunnen niet garanderen dat dit niet wordt stuk gebeten of vies wordt. Het is niet toegestaan geluidsproducerend speelgoed mee te brengen daar dit onrust veroorzaakt in de kennels.

Hondenvoeding.

U kunt ook bij ons terecht voor verschillende soorten Victorystaffs hondenbrokken. Onze brokken zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor jonge en volwassen honden. Indien u dit wenst kunt u natuurlijk uw eigen vertrouwde brokken meenemen die wij aan uw hond zullen voeren.

Annuleren van uw reservering.

Tijdens vakantieperiodes hanteren wij de volgende voorwaarden indien u wilt annuleren:

U kunt tot 14 dagen voor aanvang van de reservering kosteloos annuleren. Bij geen afmelding binnen deze termijn is betaling van de gehele reservering verplicht.

Buiten vakantieperiodes geldt dat u tot 48 uur voor aanvang kosteloos kunt annuleren.

Onder vakantieperiodes verstaan wij de schoolvakanties voor de regio’s Noord, Midden en Zuid Nederland.